Privatlivspolitik

Introduktion

Norsonic AS er forpligtet til at sikre, at dine personlige oplysninger er beskyttet. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Norsonic AS bruger og beskytter de oplysninger du giver Norsonic AS, når du bruger vores hjemmesider www.norsonic.com , www.norsonic.no , www.norsonic.se eller www.norsonic.dk .

Hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor

Du kan bruge Norsonic’s hjemmesider uden at afsløre nogen information om dig selv. Vores hjemmesider er ikke konfigureret til at spore, indsamle eller distribuere personlige oplysninger om dig, medmindre du indtaster oplysninger på en af vores hjemmesideformularer.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

 • Firmanavn
 • Kontaktperson
 • Forsendelses- / faktureringsadresse
 • Telefonnummer & E-mail
 • Elektroniske data til udarbejdelse af statistik på, hvordan vores besøgende interagerer med vores hjemmeside.

Hvordan indsamler vi disse oplysninger

Norsonic AS indsamler information gennem formularer på vores hjemmesider. Det er frivilligt at udfylde disse formularer. Ved frivilligt at give os oplysninger om dig eller din virksomhed, så accepterer du vores brug af både de data, du giver, og de data som vi indsamler på vores hjemmeside, i overensstemmelse med denne politik.

Eksempel på hjemmesideformularer:

 • Kontaktformular
 • Forespørgsel / ordreformular
 • Download softwareprogrammer
 • Tilmelding til nyhedsbreve

Hvorfor gemmer vi oplysninger

De oplysninger, vi indsamler, håndteres af Norsonic AS med henblik på:

 • Salg og markedsføring af vores produkter og ydelser
 • Kundeservice og administration

Vi bruger også oplysningerne til interne formål, såsom analyse af hjemmesidetrafik, profil og forretningsanalyse generelt, og til at hjælpe os med at imødekomme vores kunders behov.

Vi bruger Google Analytics (GA) til at spore brugerinteraktion med vores hjemmeside. Vi bruger disse data til at bestemme antallet af brugere på vores hjemmeside for bedre at kunne forstå, hvordan vores hjemmeside findes og bruges.

Hvordan vi lagrer informationen

Vi gemmer informationerne i vores CRM-system.

Indbygget indhold fra andre hjemmesider

Artikler på vores hjemmesider kan indeholde indbygget indhold (f.eks. Videoer, billeder, artikler osv.). Indbygget indhold fra andre hjemmesider opfører sig på samme måde som besøgte du den anden hjemmeside.

Disse hjemmesider samler muligvis data om dig, bruger cookies, integrerer yderligere tredjepartssporing og overvåger din interaktion med det indlejrede indhold, hvis du har en konto og er logget ind på deres hjemmeside.

Hvem vi deler informationen med

Oplysninger indsamlet via Norsonic AS hjemmesider deler vi med vores godkendte forhandlere. Ved at indsende oplysninger og data på Norsonic AS hjemmesider accepterer du, at de oplysninger, vi indsamler, f.eks. kontaktoplysninger, vil blive delt af Norsonic AS med vores godkendte forhandlere.

Kontrol af dine personlige oplysninger

Vi deler dine personlige oplysninger med vores godkendte forhandlere, i den udstrækning det er nødvendigt for at kunne betjene dig som kunde. Derudover deler vi ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter uden din godkendelse.

Du kan til enhver tid bede os give dig oplysninger om hvilke personlige oplysninger, vi har registreret om dig.

Al markedsføring pr. E-mail fra Norsonic AS indeholder information om, hvordan du kan afmelde dig E-mail / bulk markedsføring.

Links ansvarsfraskrivelse

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider med relevans og interesse for dig. Disse sider er ikke under Norsonic AS kontrol, hvorfor Norsonic AS ikke er ansvarlig for indhold der er tilgængeligt på disse hjemmesider. Linkene leveres som en service for dig som bruger, hvorfor adgang og færdsel til andre hjemmesider, der er linket til fra Norsonic AS hjemmesider, er for din egen risiko, og vi henviser til disse hjemmesiders privatlivspolitik.

Ændringer af denne politik

Denne privatlivspolitik kan ændre sig fra tid til anden, hvilket vi ikke aktivt vil oplyse dig om. Du vil dog altid have adgang til den seneste privatlivspolitik på vores hjemmeside.

Den engelske version af denne politik vil altid gælde over denne danske oversættelse, hvor der måtte være tvivl eller uoverensstemmelse imellem de to politikker.

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Norsonic AS, Gunnersbråtan 2, N-3409 Tranby

E-mail: info@norsonic.com
Telefon: +47 32 85 89 00
Moms NO-929743040

 

Udfærdiget 9 november 2021